Wednesday, December 12, 2007

Animalelor!

Ma trezeste umezeala in nas, tricoul ud ca dupa un tur de pista. E 6:40 si e bine. Afara e soare, ceva caraie, ceva chitzcaie, ceva zumzaie. That's new. Pe gresie, langa patul meu, un paianjen cat o cartela de metrou, negru si paros, nu se misca. Daca se misca sar prin tavan. Cand am ajuns ne-au zis: daca simti ca te pisca ceva, incearca macar sa recunosti culoarea, si-mi arata o trusa cu seruri anti-diverse, pe culori. Aha, that;s conforting, zic, si promit sa fiu mai atent la culoride acum inainte. Asta e negru, da' nu mai conteaza. L-am lovit in cap cu un teanc de reviste luate din Amsterdam si ala a fost. Wallpaper-ul i-a facut felul, asa cum civilizatia continua sa ucida natura. Iata dovada:


Au urmat, aproape in ordinea asta: maimutele de pe acoperisul terasei unde mancam, care mi-au furat ochelarii de soare si in general tot ce e pe masa si, in particular, un bol cu zahar pe care l-au mancat pe acoperis pana a venit nenea cu petardele si le-a dat jos. Coati sau Pisote cum le zice pe-aici, un fel de furnicar cu corp de caine plouat, scavenger si el, care fura de prin gunoaie in sincron perfect cu maimutele care fura de pe mese.
Varani, unii chiar pe acoperis, la soare.
Crocodili, sub un pod din apropiere, probabil solutia all in one pentru mafiotii locali, fara deosebire.
Iguane, in apropierea podului cu pricina, probabil gata sa manance animalele de casa ale nefericitilor mafioti.
Pelicani in copac...fara urmarea din cantec, ca nu e cazu'.
Si o broasca. Da, stiu, avem si noi.

1 comment:

Doamna Brebenel said...

poate te musca si te facea Hombre-araƱa (varianta marvel cu mustata). veneai la bucuresti, nu mai dadeai bani pe benzina.