Tuesday, February 24, 2009

La bataie

Ma gandeam la un moment dat sa fac o sesiune de face-off cu oamenii cu care ma bat in pitchuri, castigate sau nu. One on one.
I show you mine, you show me yours. Ne vedem la masa si schimbam stickurile.
Serios acu', de cate ori nu ne intrebam, uitandu-ne la televizor, pe pereti sau pe o revista "cu ce dracu' or fi luat astia, ca nu poate fi asta propunerea castigatoare?".

8 comments:

Andrei said...

Imi place ideea. Suntem impreuna intr-un pitch Timisoreana. Daca-l vom castiga, voi propune un schimb de experienta in agentie.

claudiu dobrita said...

Ala e un pici de mecanica, to say the least. N-avem ce schimb sa facem aici.

theo said...

in principiu misto ca idee, dar cred ca pt asta ar trebui sa devenim o comunitate, nu sa ne injuram si sa ne dam in cap pe la colturi....

plus ca stii si tu ca nu conteaza doar ideea, conteaza cum o prezinti, cine o prezinta, chimia cu oamenii aia si uneori si ce ai scris la postul anterior...

btw...am auzit ca face moisescu un before & after pe clicknet :)

claudiu dobrita said...

@theo, asa e, putem face asta, fara prea mare efort.
cat despre ce am scris la postul anterior, cred cu tarie ca are mare legatura exact cu ideea de a crea si a ne comporta ca o comunitate. transparenta si corecta. astfel clientii vor intelege si vor respecta mai mult agentiile, se vor gandi de 10 ori inainte sa cheme 3 agentii mari si una mititica la un pici stiind ca alea mari vin doar de defilare. sau, mai rau, 12 agentii din care sa nu aleaga niciuna, dar sa se aleaga cu 12 prezentari de strategie si creatie crae sa-l lase sa doarma linistit pe un an de zile macar. si asta moca, ceea ce, sa recunoastem, ii poate aduce un bonus frumos pe praful asta:)
Moisescu face bine ca face asta. Din pacate, ca de obicei cand e vorba de lucruri din astea cu sticla, sunt plecat din tara prin minunata regiune. Ma bazez pe Fane si pe Cristiana, am inteles ca or sa mearga ei. In principiu, stim aceleasi chestii.

Andrei said...
This comment has been removed by the author.
Andrei said...
This comment has been removed by a blog administrator.
claudiu dobrita said...

Dude....

Andrei said...

Eram beat. Sorry!